Recenzie Manuka medov

Recenzie a skúsenosti s našimi produktami na jednom mieste, o ktoré sa s nami podelili naši milí zákazníci. Môžete ich taktiež nájsť pri konkrétnych produktoch.

Ako vidíte, ľudia sú spokojní s rôznymi koncentráciami a veľmi nás tento rok prekvapila recenzia na balenie MGO100+, kde sa nášmu zákazníkovi podaril vyriešiť problém s helikobakterom, z čoho nám vyplýva odporúčanie, aby ste si vybrali med tak, ako vám to hlave finančne vyhovuje. Má zmysel začať aj pri MGO100+, dokonca MGO30+, avšak zlatá stredná cesta MGO 250+, alebo MGO 400+ nám príde ako najvhodnejšia na otestovanie antibakteriálnych vlastností, ktoré Manuka med celosvetovo preslávili.

Viac informácií o Manuka mede a spôsoboch použitia, ktoré taktiež môžu pomôcť pri rozhodovaní nájdete v našej sekcii Použitie a dávkovanie prípadne nás neváhajte kontaktovať cez náš chat, emailom: info@manuka.sk, alebo telefonicky 0915655685.

Manuka medy MGO100+
Avatar autora|12.8.2020
S medom som maximalne spokojna...určitesi este objednam...W
Avatar autora|11.2.2019
Som s medom veľmi spokojný a bol som priateľkou pochválený.
LGAvatar autora|3.12.2018
a bit pricey yet delicious and healthy! :)
RAvatar autora|28.7.2020
Pred časom som si objednal med na Helicobacter. Mám lekársky potvrdenú absenciu, po užívani bez antibiotik. Potvrdzujem že na helikobarter naozaj pomáha - zničí, a je overený aj na imunitu.
 
Manuka medy MGO250+
ELAvatar autora|8.4.2020
Med je chutný a dúfam, že má aj také priaznivé účinky na zdravie, aké sa mu prisudzujú.
RPAvatar autora|9.1.2020
Pravidelne užívam v malých dávkach v zimnom období na podporenie imunity. Toto balenie je vhodné na cesty a jazdí s nami na všetky lyžovačky.
RBAvatar autora|24.11.2019
Zatiaľ užívame krátko. Deťom chutí. Čas ukáže účinky keďže je obdobie chorôb. Dopravu musím pochváliť, rýchle a v dobrej cene. Odporúčam
ŠHAvatar autora|10.11.2019
Je to ok
Avatar autora|1.6.2019
Výrobok užívam ráno na lačno 7 dní, pokračujem v užívaní. Taktiež ho užíva moja dcéra 49 ročná..
Avatar autora|23.4.2019
prírodné antibiotikum.
Avatar autora|2.9.2018
Mam osobne skusenosti s Manuka honey v zahranici a tak som sa rozhodla ho objednat aj pre moju rodinu na Slovensku. Med je chutovo najlepsi aky som doteraz mala prilezitost ochutnat. Servirujem si ho na chleba, ovocie alebo po lyzickach. Mam pocit, ze mi dodava viacej energie, pomaha pri chripke a tiez si ho obcas nanesiem na tvar ako masku. Viem ze ma protizapalove ucinky a da sa vyuzit aj na hojennie mensich ran a pri koznych problemoch. Odporucam. Dovoz bol bezproblemovy a sluzby zakaznikom co sa Tyka pana Mariana velmi uspokojujuce.C
MMAvatar autora|24.3.2020
Som veľmi spokjona s donaskou aj s dabymi produktmi. Odporucam
 
Avatar autora|19.9.2020
proste manuka, skusam a uvidim ci pomoze
 
Manuka medy MGO400+
KKAvatar autora|7.5.2020
Zázračný medík!! Použivam to na otvorenú ranu psíka , a za 2 tyždne sa to krásne zahojilo bez bez žiadnych komplikácií. Super rýchle doručenie.Ďakujem Vám!
MAvatar autora|15.4.2020
Vrelo odporúčam 5*
ZSAvatar autora|31.3.2020
Zatiaľ používam len občas, keď nás bolí hrdlo a na bolesť hrdla okamžite zaberá.
Avatar autora|1.3.2020
Zatiaľ používame krátko, ale synčekovi zmiernil kašeľ. Aspoň si myslím, že to bolo týmto medikom.
Avatar autora|1.3.2020
Med chutí príjemne a dúfam, že má aj avizované pozitívne zdravotné účinky.DG
Avatar autora|3.2.2020
výborný produkt
LAvatar autora|16.1.2020
Som veľmi spokojná
Avatar autora|28.11.2018
+ Výborný silný med.

Veľmi dobrý med so silnými účinkami. Odporúčam aj ostatným na vyskúšanie.
Avatar autora|4.7.2020
+ produkt účinkuje vlastne okamžite

Poskytla som ho svojej veľmi chorej neteri a medík zaúčinkoval ihneď. Bola veľmi prekvapená tak som ju odkázala na online obchod kde si ho okamžite objednala a do dvoch dní jej bol dodaný, užíva ho a je veľmi spokojná lebo ťažkosti a problémy nie sú také intenzívne a môže normálne fungovať.
MGAvatar autora|1.6.2020
Som maximálne spokojná . Odporúčam každému vyskúšať jeho vynikajúce účinky.
EPAvatar autora|13.1.2020
Odporúčam každému vyskúšať. Manuka med je prírodný liek.
Avatar autora|28.9.2018
+ Manuka je zázrak! Pri silných bolestiach hrdla, s ktorými by som už musela navštíviť lekára, mi Manuka pomohla do 48 hodín, a bolesti skutočne zmizli. Odporúčam kombinovať s čerstvým zázvorom. Príroda ponúka výborné zdroje na vyliečenie.
 
Manuka medy MGO550+
MKAvatar autora|12.10.2020
Veľká spokojnosť
JKAvatar autora|8.4.2020
Som znechutená...taký drahý med a v plastovom obale...katastrofa...
MZMarianMarián Záhorec (Administrátor)8.4.2020
Ďakujeme za vašu recenziu. Aj keď sme zvyknutí na med v skle, nemusí to byť najideálnejší obal. Najmä keď cestuje z opačného konca sveta. Naše PET obaly bez obsahu BPA neovplyvňujú kvalitu medu a taktiež chránia pred svetlom.
PBAvatar autora|7.2.2020
Spokojnosť
Avatar autora|27.1.2020
Vynikajuci. Pomaha mi so zapalom zaludka. Kazdy den pol lyzicky mi znizuje kyselinu lepsie ako omeprazol ci pantoprazol. Chuti trochu inak nez bezny med, ale je dobry.
TVAvatar autora|14.11.2019
velmi spokojný
UPAvatar autora|13.10.2019
Must have pre všetkých!
Avatar autora|28.10.2018
+ Je to zachrana pre nasu dceru je chora a tento medik nam velmi pomaha..
Avatar autora|26.9.2018
+ pomáha nám pri nádche, kašli, bolestiach deťom aj dospelým
- manuka 550+ -cena
 DL
AAvatar autora|17.4.2020
Chutný a účinný produkt na kašel, hrdlo, pálenie záhy či popáleniny. Pomáha mi aj pri kútikoch, ktoré ma občas trápia - stačí natrieť a je to... Celý rok naša rodina konzumuje aj slovensky med, nie je ho málo a máme ho radi. Tento med je však svojimi vlastnosťami určite iný a určite výnimočny.ZG
Avatar autora|8.10.2019
Minuly rok sme ho dostali do daru. Najskor som bola skepticka k manuke. Ale nazor som zmenila ked ma po 1 lyzicke prestalo skriabat v krku. Nas med mi nerobi dobre nakolko som alergik a syn 4r. ma atopicky ekzem, a nas med mu stav zhorsoval. Manuka nam obom vyhovuje.
ODAvatar autora|12.2.2019
Veľmi spokojná je to úžasný produkt proti vírusom i proti baktériám ja teraz užívam tretí krát cítim sa dobre môj problém bol že začala som kašľať v novembri a skončila som apríl až máj a to takto trvalo 15 rokov toto je prvá zima čo nekaslem lekári tvrdili že je to alergia užívam +550 manuka med